Despre

MES Revolution

MES Revolution a fost infiintata in anul 2007 de catre o echipa de tineri profesionisti. Experienta lor, inca din anul 2005 a dus la o dezvoltare rapida a firmei.


MES Revolution SRL inchiriaza echipamente pentru toate tipurile de evenimente, de la evenimente mici  pana la congrese si petreceri. Totodata asigura transportul cu masinile din propriul parc auto, montarea, demontarea echipamentelor in locatiile evenimentelor atat in Bucuresti, in orasele din Romania. Asigura asistenta tehnica in timpul evenimentelor cu personal calificat garantand astfel reusita evenimentelor dumneavoastra.

MES Revolution detine echipamente tehnice din toate categoriile: audio, video, lumini, scenotehnica, control, electrica si lucreaza doar cu echipamente ce fac parte din gama profesionala destinata acestor evenimente.


Misiune

Prin eforturile noastre permanente ne propunem sa oferim clientilor nostri servicii precum traducere simultana, sonorizare, dj evenimente, karaoke, fotografi evenimente, cameramani evenimente la diferite evenimente.

Standard ridicat si totodata cea mai buna oferta intr-un raport calitate-pret. Unul din avantajele majore de care pot beneficia clientii nostri sunt suportul tehnic si consilirea gratuita.

Misiunea noastra este de a oferi solutii optime, bugete realiste si garantia de a ramane unicul furnizor de servicii audio, video, foto.

Experienta

Experienta am acumulat in timp de la eveniment la eveniment prin dorinta permaneta de a depasi performanta evenimentului anterior. Am capatat experienta, gratie investitiei in echipamente , oameni capabili motivati pentru ca toti clientii sa beneficieze de servicii ireprosabile din partea unor profesionisti.

Experienta acumulata in timp, se reflecta in calitatea evenimentelor si promptitudinea serviciilor (traducere simultana, dj, sonorizari, karaoke, fotografi, cameramani, editare foto, editare video, suport tehnic, logistica). Echipa se afla intr-o permanenta interactiune cu nevoile clientilor si este gata oricand sa ofere solutii viabile si suport tehnic pentru buna desfasurare a evenimentelor.

parallax background


Ai un eveniment?

Contacteaza-ne pentru a stabili cum te putem ajuta.

Telefonic, Luni - Duminica, 09-21: +4 0739 134 134

Email: office@m-e-s.ro 

Urmareste-ne pe Social Media

Pe conturile noastre de Social Media poti vedea mai multe imagini, videoclipuri, parerile clientilor.